Voluit vrouw ››

Ok, we zijn soms wat humeurig en analyseren elke situatie tot in het kleinste detail, maar een vrouw zijn, heeft zo wel zijn voordelen. We worden altijd eerst gevraagd welke wijn we willen, we hebben meer keuze in kledij en kapsels, we zijn koninginnen in het multitasken én we mogen op hakken lopen.

Aan de telefoon, via WhatsApp of in het koffiehoekje op het werk: altijd zijn we aan het praten. Mannen worden er moe van, wij krijgen er energie van. Je kan er niet alleen je zorgen kwijt, maar je leert ook bij van anderen. Je weet waar de ander mee bezig is, en zij weten waar jij mee bezig bent. En dat is net het leuke aan een vrouwenbeweging zoals de Liberale vrouwen Gent.

Liberale Vrouwen zijn actieve madammen, bezige bijtjes, creatieve breinen, leergierige open geesten.  Met ander woorden, een grote groep dynamische, inspirerende vrouwen die van aanpakken weten! Sinds 1975 zijn we officieel erkend als socio-culturele vereniging, en sinds 1975 zijn we daar trots op. Bij de Liberale Vrouwen ontmoeten vrouwen elkaar in alle vrijheid, zonder onderscheid van leeftijd, cultuur, afkomst of woonplaats.

Een onderafdeling van deze organisatie mocht dan ook niet ontbreken in Gent, dé cultuurstad bij uitstek. Daarom hebben we twee jaar geleden, op 14 februari, de Liberale vrouwen Gent opgericht. Viermaal per jaar organiseren we een activiteit, die gaat van een boeiende lezing over culinaire ontdekkingen tot culturele en sportieve evenementen.

Iedereen is bij ons van harte welkom. Alle informatie over lidmaatschap vind je online. Wie nog vragen heeft kan altijd terecht bij één van de bestuursleden.

Hopelijk tot één van de volgende activiteiten!
Stephanie, Ann, Freya, Siska, Christel, Liliane, Cédrique en Liza  

Nieuws ››

Privacyverklaring

Straks, op 25 mei, is de wetgeving rond de privacy of de zogenaamde GDPR een jaar van kracht. Ook met de Liberale Vrouwen willen wij hiermee in orde zijn.  Lees daarom hier de privacyverklaring van Liberale Vrouwen Gent.     
Quo Vadis, Femina? Met Christine Mussche & Alexander De Croo

Naar aanleiding van de boekpublicatie "De Eeuw van de Vrouw" nodigt Liberale Vrouwen Gent op donderdag 2 mei 2019 vicepremier, minister van Financiën en Ontwikkelingssamenwerking en auteur van het boek, Alexander De Croo, uit om een toelichting te geven over zijn gloedvol pleidooi voor de volledige gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Lees meer...
››   Meer nieuws